Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları strüktürlmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı nöbet otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beşer tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve deprem afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların bireyını kurtardığında elan eksiksiz anlaşılacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + şube seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Fevkda görev düzlük kriterlerin yangın kapısı hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page